Popüler şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Bu kez gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptıran Bastık, ilk kez birlikte objektiflere yansıdı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Bir mekandan çıktıkları sırada objektiflere yakalanan çift, gazetecilerle karşılaşınca şaşırdı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, panikle gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakıp mekana geri döndü.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü Hızlıca Araçlarına Binerek Ayrıldılar

Daha sonra arka kapıdan çıkmaya çalışan çift, tekrar basın mensupları tarafından yakalandı. Bunun üzerine hızlıca arabalarına binerek mekandan ayrıldılar.

Zeynep Bastık1

İlişkileri Hakkındaki Soruları Yanıtsız Bıraktılar

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, birliktelikleri hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak basın mensuplarından uzaklaşmaya çalıştılar.

Yeni Bir Aşkın İlk Adımları

İkilinin, yeni bir ilişkiye adım atmalarıyla birlikte hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu görüntüler, Zeynep Bastık'ın ilişki yaşamındaki yeni döneme girişini simgeliyor.

Editör: Havva Andırır