Star TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'in sunduğu "Yeniden Başlasak" programında canlı yayında yaşanan şok edici bir olay, izleyicileri dehşete düşürdü. Bir baba, kızına karşı şiddet uyguladı ve stüdyoda gerilim dolu anlar yaşandı.

Zahide Yetiş'in Programında Baba Kızına Şiddet Uyguladı

Programa konuk olan Yusuf isimli baba, kızının kendinden yaşça büyük bir adam olan Hacı İbrahim'in yanında zorla tutulduğunu iddia etti. Canlı yayında yaşanan yüzleşme sırasında genç kızın babasına Hacı İbrahim'i sevdiğini söylemesi üzerine baba Yusuf'un sinirleri kontrolden çıktı.

Şok Edici Saldırı Anları

Baba Yusuf, önce stüdyodaki cam paravanın arkasındaki adama tepki gösterdi. Ardından stüdyo ekibi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba, daha sonra kızı Zeynep'e saldırdı. Bu dehşet verici anlar canlı yayında tüm izleyicilere ulaştı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Zahide Yetiş'in Tavrı

Olayın geliştiği anlarda programın sunucusu Zahide Yetiş'in müdahalesi de dikkat çekti. Yetiş, "Sizi stüdyomda istemiyorum" diyerek baba Yusuf'a sert bir şekilde tepki gösterdi. Ancak yaşananlar öncesinde şiddetin önlenmesi için daha etkin bir müdahale yapılabilirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız