Ünlü televizyon sunucusu Zahide Yetiş, "Mutfak Bahane" ve "Yeniden Başlasak" gibi programlarla tanınırken, özel hayatındaki değişikliklerle de dikkat çekiyor. 2014 yılında iş adamı Cem Arısoy ile evlendi ve bu birlikteliğinden 2018 yılında oğlu Aras'ı kucağına almıştı. Ancak geçtiğimiz yıl sessiz sedasız bir şekilde boşandılar.

Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı! Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı!

Za

Zahide Yetiş, oğlu Aras'la sık sık sosyal medyada paylaşımlar yaparak takipçilerinin ilgisini çekiyor. Aras'ın babası Cem Arısoy'a olan benzerliği, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor ve "Babasının kopyası" yorumlarına neden oluyor. Zahide Yetiş, başarılı kariyeriyle olduğu gibi anne olarak yaşadığı mutluluğu da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Zahide Yetiş'in başarılı kariyeri ve anne olarak yaşadığı mutluluk, sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor.