Adana Demirspor'un başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük Süper Lig kulüplerinin de radarında olan milli oyuncunun yeni durağı belli oldu.

SÜPER LİG DEVLERİNİN GÜNDEMİNDEKİ İSİM: YUSUF SARI

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Yusuf Sarı, milli takıma kadar yükselen başarısıyla dikkat çekti. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş gibi köklü kulüplerin de ilgisini çeken genç yetenek, transfer söylentilerinin odağında yer aldı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU: HULL CİTY

CANLI İZLE Petkim-FB Beko (18 Mayıs) şifresiz mi, Petkim-Fenerbahçe Beko yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Petkim-FB Beko (18 Mayıs) şifresiz mi, Petkim-Fenerbahçe Beko yayın bilgileri, nereden izlenir?

İngiltere basınında yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmayı planlıyor. İngiliz ekibi, mavi-lacivertli kulübü de ikna ederek transferi sonuçlandırmak ve genç oyuncuyla 3 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor. Transferin yaz aylarında netlik kazanması bekleniyor.

SEZON BOYUNCA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Yusuf Sarı, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 30 resmi maçta görev aldı ve bunların 27'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. Toplamda 2351 dakika süre alan 25 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol atıp 10 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.