Seçmenlerin oy kullanacakları yerleri öğrenmeleri için çeşitli yöntemler bulunuyor. İşte detaylar:

Seçmen Bilgi Kağıtları Dağıtımı Başlıyor Bugünden itibaren seçmen bilgi kağıtlarının döküm ve dağıtımı yapılacak. Dağıtım işlemi 24 Mart Pazar günü tamamlanacak.

P Yyta G N4Ok Of K2Aciq U Tz A

Seçmen Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır? Seçmenler, nerede oy kullanacaklarını öğrenmek için şu yöntemleri kullanabilirler:

  1. YSK İnternet Sitesi ve e-Devlet: YSK'nin resmi internet sitesi veya e-Devlet üzerinden seçmen kaydı sorgulaması yapılabilir. Kişisel bilgilerin girilmesiyle nerede oy kullanılacağı öğrenilebilir.

    Naci Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Naci Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
  2. Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması: YSK tarafından geliştirilen Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması ile de seçmenler, oy kullanacakları yeri kolayca öğrenebilirler.

  3. YSK Çağrı Merkezi: Seçmenler, nerede oy kullanacaklarını öğrenmek için YSK'nin 444 9 975 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayabilirler. Yetkili operatörler, soruları cevaplamak için hazır bulunmaktadır.

Seçmenler, yukarıda belirtilen yöntemlerden herhangi birini kullanarak nerede oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Bu sayede seçim günü için hazırlıklarını tamamlayabilirler.

3R C P X4G E D Eq H Ll6 Ce Gqng