Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yapılan açıklamada, vekaletle kurban kesim bedelleri duyuruldu.

YURT DIŞI KURBAN FİYATLARI

2023 Kurban fiyatları ne kadar? Kurbanlıklar kaç TL? - Son Dakika

Yurt dışında vekaletle kurban kesim bedeli, 2023 yılında 3 bin 750 Türk Lirası olarak belirlenmişti. Ancak 2024 için bu rakamda bir artış yaşandı ve yeni belirlenen fiyat 4 bin 750 Türk Lirası oldu.

Kargo yasaklı malzemeler neler, hangi ürünler kargo ile gönderilemez? Kargo yasaklı malzemeler neler, hangi ürünler kargo ile gönderilemez?

YURT İÇİ KURBAN FİYATLARI

Kurban fiyatları 2023: Kurban fiyatları ne kadar? En ucuz kurbanlık ne  kadar, kaç TL? Canlı kurban fiyatları... - Polatlı Postası

Yurt içinde ise vekaletle kurban kesim bedeli daha yüksek bir seviyeye çıktı. 2023 yılında 7 bin 950 Türk Lirası olan bedel, 2024 için 11 bin 750 Türk Lirası olarak belirlendi.

VEKALETEN KURBAN BAĞIŞI NEDİR?

İl İl kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyatları! 2022 kurbanlıklar ne  kadar, kaç TL? Koyun, dana, kuzu fiyatları... - Aspor

Vekaleten kurban bağışı, kurban kesme imkanı olmayan kişilerin, yetkili bir kuruma para bağışlayarak kurban kesilmesini ve etinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlamasıdır. Bu yöntemle kurban ibadeti yerine getirilirken, kesilen kurbanın eti ihtiyaç sahiplerine dağıtılarak yardımda bulunulmuş olur.