Fenomen Büşra Karademir kimdir, kim taciz etti, taciz olayının detayları! Fenomen Büşra Karademir kimdir, kim taciz etti, taciz olayının detayları!

Hakkari De Bir Manav Uzerinde Allah Yazan 17413509 1074 Amp

'Allah' Yazılı Karpuz Bulundu

Hakkari'de Özgürlük Meydanı'nda meyve-sebze satışı yapan Velat Arslan isimli manav, karpuzlarını tezgaha dizdiği sırada bir karpuzun üzerinde Arapça "Allah" isminin yazılı olduğunu fark etti. Bu şaşırtıcı keşif karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Arslan, karpuzu hemen tezgahında sergilemeye başladı.

Hakkari De Bir Manav Uzerinde Allah Yazan 17413509 9239 M

Tezgahında Sergiledi Ama Satmadı

Velat Arslan, karpuzu tezgahında sergilemesine rağmen satma tekliflerini reddetti. Karpuz için bin TL'ye kadar fiyat veren müşteriler oldu ancak Arslan, bu teklifi kabul etmedi. Karpuzun manevi değerinin maddi değerinden daha önemli olduğunu belirten Arslan, karpuzu evine götüreceğini söyledi.

Manavın Açıklamaları

Bu nadir olay karşısında duygularını dile getiren Arslan, "Sabah karpuzları dizdiğim sırada 'Allah' isminin yazılı olduğu bir karpuzu fark ettim. Hemen onu aldım ve sakladım. Bu herkese nasip olmuyor. İnşallah Allah'ın sevdiği kullarındanız. Karpuz için bana bin TL'ye kadar fiyat veren müşteri oldu ama satmadım. Onu evime götüreceğim. Allah bu güzel duyguları herkese nasip eylesin," dedi.

Hakkari De Bir Manav Uzerinde Allah Yazan 17413509 9261 M

Sosyal Medyada İlgi Gördü

Velat Arslan'ın bu keşfi, kısa sürede sosyal medyada da yayılmaya başladı. Birçok kişi bu nadir olayı paylaşıp yorumlarda bulundu. Karpuzun üzerindeki "Allah" yazısının doğal mı yoksa insan eliyle mi yapıldığı tartışmaları da gündeme geldi.

Bu ilginç olay, Hakkari'de büyük yankı uyandırdı ve Velat Arslan'ın dükkanı ziyaretçilerle dolup taştı. Manav, bu nadir karpuzu evinde saklamaya karar vererek manevi değerine sahip çıkmayı seçti.

Editör: Mehmet Çetil