90'lı yıllarda Türk pop müziğine damga vuran isimlerden biri olan Yonca Evcimik, son dönemde yaptığı estetik uygulamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bebek kordonundan elde edilen kök hücre uygulamasıyla gençleşme yoluna giden ünlü şarkıcı, şimdi de canlı yayında estetik uygulamalarını açıkladı.

Yonca Evcimik'in Gençlik Sırrı Nedir?

60 yaşındaki Yonca Evcimik, genç görünümünün genetik olduğunu belirterek, "Hepinizi gömeceğim" şeklinde espri yaparak basın mensuplarına seslendi. Gençlik sırrını dans etmek ve spor yapmakla açıklayan Evcimik, müzik kariyerinin önemli olduğunu ancak yaşamdan da vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Estetik Uygulamaları Hakkında Açıklama

Ünlü şarkıcı, yüzüne bebek kordonundan likit dolgu yaptırdığını ancak ameliyat olmadığını vurguladı. Yapılan uygulamanın tamamen vitaminlerle gerçekleştirildiğini ve hücreleri canlandırdığını belirten Evcimik, arkasından bebek kordonundan kök hücre uygulaması yaptırdığını söyledi. Bu uygulamanın yüz ve boyun bölgesindeki hücreleri aktive ettiğini ve gençleşmeye yardımcı olduğunu ifade etti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Estetiğe Alternatif Yaklaşım

Yonca Evcimik'in estetik uygulamalarına alternatif olarak tercih ettiği yöntemler, doğal ve genç görünümü koruyarak yaşlanma sürecini yavaşlatmayı hedefliyor. Bebek kordonundan elde edilen kök hücre uygulaması, son zamanlarda gençleşme ve cilt yenilenmesi için sıkça tercih edilen bir yöntem haline gelmiş durumda.

Yonca Evcimik'in estetik uygulamalar hakkındaki açıklamaları, ünlülerin genç ve sağlıklı görünüm için doğal yöntemlere olan ilgisini vurguluyor. Estetiğe alternatif olarak doğal ve yenileyici uygulamaların tercih edilmesi, yaşlanma sürecini sağlıklı bir şekilde yönetmeyi ve gençlik sırlarını korumayı amaçlıyor.

Editör: Havva Andırır