Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, bir süredir ilişki yaşadığı İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile katıldığı festivalden pozlarını paylaştı. Bilgin'in sevgilisi ile romantik karelerine yorum ve beğeni yağdı.

Daha önce "Aşk Tesadüfleri Sever", "Kelebeğin Rüyası" ve "Güz Sancısı" gibi önemli projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Bilgin'in her paylaşımı büyük ilgi görüyor.

Ünlü oyuncu Bilgin, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile Kanada’nın Montreal kentinde düzenlenen Osheaga adlı müzik festivaline katıldı.

Etkinlik sırasında Bilgin, sevgilisinin çocuklarıyla da bir araya geldi ve eğlenceli anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Bilgin ve Di Blasio, festivalde hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşadılar.

Bilgin'in gönderisi binlerce beğeni alırken, birçok yorum da yapıldı. Takipçileri, Belçim Bilgin ve sevgilisinin karelerine; 'Çok mutlu görünüyorsun', 'Harikasınız' gibi olumlu yorumlar yaptılar.

Cem Tutsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Cem Tutsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

2006 yılında Yılmaz Erdoğan ile evlenen Belçim Bilgin, 2009 yılında oğlu Rodin'i kucağına almıştı. Ancak Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti, 2018 yılında boşanma kararı almıştı.