Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Adem Demir, düzenlediği basın toplantısında Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile buluştu.
Kent merkezinde bulunan Çulcu Otel de düzenlenen toplantıya, CGC Başkanı Ali Cihangir, Yenide Refah Partisi İl Başkanı Adem Cingöz, basın mensupları ve parti yöneticileri katıldı.
CGC Başkanı Ali Cihangir, toplantı için parti yönetimi ve aday Adem Demir’e teşekkür ederek, 31 Mart Yerel seçimlerinde başarı diledi.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adem Cingöz, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını ülke genelinde ve Osmaniye’de oy oranlarını arttırmak için çalıştıklarını anlattı.
Belediye Başkan Adayı Adem Demir de, yerel seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de sürpriz sonuçlara gebe olduğunu söyledi.

Seçimi kazandıklarında yapmak istedikleri bazı projelerden bahseden Demir, şunları kaydetti:
“Seçimlerde parti ve genel başkan nezdinde bizim büyük artımız var. Bizim teşkilat müteahhit değil, mücahittir. 1 Nisan sabahında belediye başkanlığını kazandığımızda, belediye girişine ‘rüşvet alanda veren de melundur” yazıp rant ve israfa karşı duruşumuzu göstereceğiz. Yaşadığımız deprem sonrasında yapabileceklerimizi değerlendireceğiz. Bizim işimiz belediyenin asli görevlerinin yanı sıra rüşvet ve israfla mücadele üzerine olacaktır. Özellikle yapacağımız işlerin ilk maddesinde şu yazıyor: ‘Söz verdiklerimiz mutlaka noter onaylı olacaktır’ Biz afaki söz vermiyoruz. Büyükşehir sözü, havaalanı sözü, işçi alacağız diyerek söz vermiyoruz. Büyük sorunlarla boğuşan bir kentin büyükşehir yapmaya çalışıyorlar. Bu Osmaniye’ye yarar değil zarar getirecektir. Kenti önce buna hazırlamak zorundayız. Bu gün şehri bir rant uğruna büyükşehir yapmak istiyorlar.”
Demir, farklı bir belediyecilik için yola çıktıklarını, söyledikleri her şeyin noter onaylı olacağını aktardı.

Kira öder gibi TOKİ’den ev sahibi olun, aylık 7500 liraya satış yapılacak! İşte TOKİ konut başvuru şartı Kira öder gibi TOKİ’den ev sahibi olun, aylık 7500 liraya satış yapılacak! İşte TOKİ konut başvuru şartı

Vatandaşa şirin görünmek için siyaset yapmadıklarını anlatan Demir, “Osmaniye’nin en büyük sorunlarından bir tanesi de ekonomik darboğazdır. Bizler o koltuk için gelmeyeceğiz. Seçildiğimiz de inşallah belediye başkanı değil işçi maaşı alarak çalışacağımızı söylüyoruz. Seçimin ilk haftasında inşallah mevcut diğer siyasi parti adaylarıyla bir araya gelerek Osmaniye için neler yapabiliriz şeklinde görüş alışverişinde bulunmak isterim. Geçmişte belediye başkanlığı yapanları ortak sorunları maalesef vatandaşlarla iletişim sorunu olmuştur. Biz inşallah her hafta Cuma günleri halkla buluşacağız” diye konuştu.
Demir, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.