Aşkı Memnu'nun çekim yerleri nerelerdir? 4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüş olan Aşk-ı Memnu dizisi, bu yıl yeniden izleyiciyle buluştu. Aşk-ı Memnu nerelerde çekilmiştir? Ayrıca, Aşk-ı Memnu hangi tarihlerde çekilmiş, finali nasıl bitmiştir? 2024 yılında Aşk-ı Memnu hangi günlerde yayınlanmaktadır?

AŞK-I MEMNU NE ZAMAN ÇEKİLDİ, SONU NASIL BİTİYOR?

Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan ve 4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında yayınlanan Türk televizyon dizisidir. Dizi, Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı etrafında dönen dramatik olayları konu alır. Bihter'in Adnan Bey ile evliliği ve Behlül ile yaşadığı gizli ilişki, dizi boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen ana unsurlardır.

Aşk-ı Memnu'nun finalinde, Behlül Nihal ile evlenmeye karar verirken, Matmazel'in Adnan Bey'e tüm bildiklerini anlatması ile olaylar zirveye ulaşır. Bu dramatik son, izleyiciler tarafından uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etki yaratmıştır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

AŞK-I MEMNU NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizi, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan, iş adamı Rahmi Koç'a ait olan bir yalıda çekilmiştir. Bu yalı, dizinin atmosferine büyük katkı sağlamış ve izleyiciler arasında büyük bir ilgi uyandırmıştır.

2024 AŞK-I MEMNU HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Tüm zamanların en tutkulu ve en çok konuşulan dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu, 6 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin bölümleri her hafta perşembe akşamı yayınlanacak.

AŞK-I MEMNU OYUNCU KADROSU

Beren Saat (Bihter)

Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül)

Nebahat Çehre (Firdevs)

Selçuk Yöntem (Adnan Ziyagil)

Zerrin Tekindor (Matmazel)

Hazal Kaya (Nihal Ziyagil)

Batuhan Karacakaya (Bülent Ziyagil)

Nur Fettahoğlu (Peyker)

İlker Kızmaz (Nihat Önal)

Baran Akbulut (Beşir)

Fatma Karanfil (Şayeste)

Rana Cabbar (Süleyman Efendi)

Zerrin Nişancı (Aynur)

Recep Aktuğ (Hilmi Önal)

Gülizar Irmak (Sevil)

Gülsen Tuncer (Arsen Ziyagil)

Evren Duyal (Nesrin)

Ufuk Kaplan (Kathia)

AŞK-I MEMNU KONUSU

Dizi, İstanbul'da aynı evde yaşayan iki insanın yasak aşkını ve etraflarındaki hayatı konu alır. Babasının ölümünden sonra Adnan Bey ile evlenen Bihter Yöreoğlu ve eşinin manevi yeğeni Behlül'ün yasak aşkı, dizinin ana hikayesini oluşturur. Bu yasak aşkın etrafında gelişen olaylar ve diğer karakterlerin hayatlarına etkileri, diziyi unutulmaz kılmıştır.

Editör: Zeliha YAKUT