Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

Ünlü çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 2015 yılında gerçekleştirdikleri nikahlarından Ali adında bir oğulları oldu. Uzun yıllar süren evliliklerinin ardından geçtiğimiz sene boşanma kararı alan çiftin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu ayrılığın sebebi olarak ise Bülent Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinin setinde rol arkadaşıyla yakınlaştığı ve bu durumun boşanma kararına neden olduğu iddia edildi.

Çiftin boşanma kararı sonrası sessizliğini korumasıyla birlikte, Ceyda Düvenci'nin yaptığı manidar paylaşım dikkat çekti. Oğlu Ali'nin yazdığı "Ateş olmayan yerden ne çıkmaz?" yazılı bir kağıdı paylaşan Düvenci, takipçilerine oğlunun sorusunu sordu. Bu paylaşım, çiftin arasındaki ilişkinin seyrini merak edenleri düşündürdü.

Magazin gündeminde yer alan bu iddiaların ardından Bülent Şakrak'ın menajeri Handan Taşkın, çiftin arasındaki ilişkinin Maviye Sürgün dizisinin setinde başlamadığını ve evliliklerinin de bu ilişki nedeniyle bitmediğini belirtti. Bülent Şakrak'ın oyuncu sevgilisi ise, Bülent Şakrak'la son 4 aydır birlikte olduklarını ve Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebini kendisinin olmadığını açıkladı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma süreci ve sonrasında yaşanan gelişmeler, magazin dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Olayların gelişimi ve çiftin sonraki adımları merakla bekleniyor.2015 yılında dünyaevine giren ve Ali adında bir oğulları olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin geçtiğimiz sene boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü. Romantik pozlarıyla sık sık magazin manşetlerinde yer alan çift, 8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Bu ayrılığın sebebi olarak ise Bülent Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinin setinde rol arkadaşıyla yakınlaştığı ve bu durumun boşanma kararına neden olduğu iddia edildi.

Çiftin Sessizliği ve Dikkat Çeken Paylaşımlar

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma kararı sonrası sessizliğini korumasıyla birlikte, Ceyda Düvenci'nin yaptığı manidar paylaşım dikkat çekti. Oğlu Ali'nin yazdığı "Ateş olmayan yerden ne çıkmaz?" yazılı bir kağıdı paylaşan Düvenci, takipçilerine oğlunun sorusunu sordu. Bu paylaşım, çiftin arasındaki ilişkinin seyrini merak edenleri düşündürdü.

Menajer ve Sevgiliden Açıklamalar

Magazin gündeminde yer alan iddiaların ardından Bülent Şakrak'ın menajeri Handan Taşkın, çiftin arasındaki ilişkinin Maviye Sürgün dizisinin setinde başlamadığını ve evliliklerinin de bu ilişki nedeniyle bitmediğini belirtti. Bülent Şakrak'ın oyuncu sevgilisi ise, Bülent Şakrak'la son 4 aydır birlikte olduklarını ve Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebini kendisinin olmadığını açıkladı.

Yaşanan Gelişmeler ve Merak Edilenler

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma süreci ve sonrasında yaşanan gelişmeler, magazin dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Olayların gelişimi ve çiftin sonraki adımları merakla bekleniyor. Çiftin ayrılığı ve yaşananlar, uzun süre magazin gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor.