Son dönemde, başarılı oyuncu Defne Kayalar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Medcezir, Menajerimi Ara, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır, Kuş Uçuşu ve Arayış gibi dikkat çeken yapımlarda yer alması, onu popüler bir isim haline getirdi. Şimdi ise Defne Kayalar, Yargı adlı yapımın kadrosuna dahil oldu. İclal Savcı karakterine hayat veren Kayalar'ın özel hayatı, takipçileri tarafından merak konusu oldu. Özellikle usta oyuncunun ünlü bir yönetmenle evli olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Yargı final CANLI YAYINI EKRANI final bölümü nerede? Yargı final CANLI YAYINI EKRANI final bölümü nerede?

Defne Kayalar 2

Ünlü oyuncu Defne Kayalar, sosyal medyada dikkat çekti. Yargı dizisine katılmasıyla hayranları şaşkınlığını gizleyemedi. İclal Savcı karakteriyle ekranlara dönen Kayalar'ın özel hayatı ise büyük ilgi gördü.

Defne Kayalar 1

DEFNE KAYALAR KİMDİR KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ

Defne Kayalar, sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Takipçileri, güzel oyuncunun yaşamına dair detayları araştırdılar.

Ünlü yönetmenle evli olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Defne Kayalar'ın eşi Ali Bilgin, Yargı dizisinin yönetmeni olarak tanınıyor.

Defne Kayalar 3

DEFNE KAYALAR'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Türk oyuncu Defne Kayalar'ın kariyeri ve hayatı sıkça merak ediliyor. 1975 yılında Ankara'da doğan Kayalar, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü mezunudur. Oyunculuğa Uğur Yücel ile çalışarak başlayan Kayalar, "Alacakaranlık" dizisi ve "Yazı Tura" filmiyle dikkat çekti.

Medcezir, Kuş Uçuşu, Hakan: Muhafız gibi yapımlarda yer almasıyla tanınan Defne Kayalar'ın kariyeri izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.