Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, final yapacağını duyurarak izleyicileri meraklandırmıştı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi, son bölümleriyle büyük bir heyecan yaratmıştı. 93. bölümde yaşananlar izleyicileri şaşırtırken, Ilgaz Savcı'nın kaybolması ve bunun arkasında Yeliz'in olabileceği düşüncesi Ceylin'i derinden sarsmıştı.

ILGAZ'IN KAÇIRILMASI VE CEYLİN'İN İNTİKAMI

Ceylin, Ilgaz'ın kaybolmasının ardında Yeliz'in olduğunu öğrenince büyük bir öfkeye kapılmıştı. Sorgu odasında Yeliz'i boğazına sararak Ilgaz'ın yerini öğrenmeye çalışmıştı. Bu sırada Ilgaz, tetikçi Nevzat tarafından kaçırılmış ve ölümle burun buruna gelmişti.

OPERASYON VE ŞOK EDİCİ GELİŞMELER

Erenler, Ilgaz'ın tutulduğu yeri tespit ederek bir operasyon düzenlemişti. Ceylin'in de katıldığı operasyon sırasında beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Bu gelişme, dizinin takipçilerini büyük bir merak içinde bırakmıştı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Yargı dizisinin final bölümleriyle ilgili heyecan dorukta. Izleyiciler, Ilgaz'ın akıbetini ve dizinin nasıl sonlanacağını merakla bekliyor.