Son dönemlerin yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Pınar Deniz, özellikle Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı ve adından sıkça söz ettirdi. Enerjik tavırları ve aşk hayatıyla da dikkat çeken Deniz'in kimliği, ailesi ve kariyeri merak ediliyor. İşte Pınar Deniz'in hayatı...

Pınar Deniz Kimdir 2

DENİZ PINAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ

Pınar Deniz, Lübnan kökenli bir aileden gelmektedir ve 1993 yılında Adana'da doğmuştur. Gençlik yıllarını İstanbul'da geçiren Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun olmuştur.

Pınar Deniz Kimdir 4

Survivor Atakan Arslan kökeni ne, aslen nereli, eşi kim, ne iş yapıyor? Survivor Atakan Arslan kökeni ne, aslen nereli, eşi kim, ne iş yapıyor?

DENİZ PINAR HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI

Oyunculuk tutkusuna genç yaşlarda başlayan Deniz, ilk kez 2014 yılında Star TV'de yayınlanan 'Sil Baştan' dizisinde lise yıllarında Evrim karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti. Masum yüz ifadeleri ve başarılı performansıyla izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Dizi oyunculuğuna devam eden Deniz, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin'de Yıldız karakterini başarıyla canlandırdı. Ardından FOX TV'de yayınlanan 'Bir Deli Rüzgar' dizisinde Burcu karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Pınar Deniz Kimdir 3

Uluslararası platformlarda da kendine yer bulan Pınar Deniz, Netflix'in 'Aşk 101' dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştı. Ayrıca Netflix'te yayınlanan 'Aşkın Kıyameti' adlı sinema filminde ve Disney'in 'Aktris' dizisinde rol aldı.

Pınar Deniz Kimdir 5

Ancak Deniz'in en büyük çıkışı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterini canlandırmasıyla yaşandı. Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştığı bu dizi, Deniz'in oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu.

Pınar Deniz Kimdir 6

DENİZ PINAR'IN SEVGİLİSİ KİM, KİMİNLE EVLİ 

Pınar Deniz'in özel hayatı da kamuoyunun dikkatini çekiyor. Deniz, oyuncu Kaan Turgut ile başlayan ilişkisinin ardından 2017 yılında ayrıldı. Daha sonra 'Aşkın Kıyameti' dizisinde birlikte rol aldığı Yiğit Kirazcı ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Şu anda ise Kaan Yıldırım ile mutlu bir ilişki sürdürmektedir.

Pınar Deniz Kimdir 7

PINAR DENİZ'İN ANNESİ VE BABASI KİMDİR, KARDEŞLERİ KİMLER

Pınar Deniz'in ailesi de onun hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Deniz, 5 kardeşin ortancasıdır ve sosyal medyada sık sık kardeşleriyle olan fotoğraflarını paylaşmaktadır. Babası, Tarabya'da uzun yıllardır ünlü bir kebapçı dükkanı işletmektedir.