Yargı dizisinde Serap karakterini oynayacak olan oyuncu Ebru Helvacıoğlu hakkında bilgi verelim. Yönetmen Ali Bilgin'in koltuğunda olduğu Yargı dizisi, Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanıyor. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, Serap rolü için Ebru Helvacıoğlu'nu seçti. Bu sebeple, Serap karakterini ve onu canlandıracak olan Helvacıoğlu'nu daha yakından inceleyelim.

YARGI DİZİSİ SERAP GERÇEK ADI, KİM OYNUYOR

Yargı dizisinde bu sezon final yapacak olan Serap karakteri, 90 ve 91. Bölümlerde izleyicilerle buluşacak. Ancak şu an için Serap rolü hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Serap karakteriyle ilgili daha fazla bilgi edindiğimizde, konuyu güncelleyerek detayları paylaşacağız.

Ebru Helvacioğlu 1

EBRU HELVACIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ  

Eskişehir'de 25 Aralık 1986'da doğan Ebru Helvacıoğlu, Anadolu Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. "Küçük Kadınlar" dizisindeki Simge rolüyle televizyon kariyerine adım attı. Halil İbrahim Sofrası dizisinde Aslı karakterini canlandıran Helvacıoğlu, Çalıkuşu dizisinde de Necmiye rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 2016 yılında gösterime giren Rüya adlı filmin 2. Sine'sini oynayan oyuncu, bu filmde Gizem Erdem, Dilşad Bozyiğit, Gizem Akman ve Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte rol aldı.

Ebru Helvacioğlu 2

EBRU HELVACIOĞLU HANGİ DİZİ VE FİMLERDE OYNADI 

- Küçük Kadınlar – Simge (2010) [TV Dizisi]
- Halil İbrahim Sofrası – Aslı (2010/2011) [TV Dizisi]
- Mor Menekşeler – Feride (2011/2012) [TV Dizisi]
- Öyle Bir Geçer Zaman Ki – Betül (2012/2013) [TV Dizisi]
- Ne Gelen Var Ne Giden (2013) [Sinema Filmi]
- Çalıkuşu – Necmiye (2013/2014) [TV Dizisi]
- Sessiz Yalanlar (2016) [Sinema Filmi]
- Rüya (2016) [Sinema Filmi]
- Sadakatsiz (2022) [TV Dizisi]
- Yargı – Serap (2024) [TV Dizisi]

Ebru Helvacioğlu 3

EBRU HELVACIOĞLU İNSTAGRAM HESABI NEDİR

Ebru Helvacıoğlu'nun Instagram hesabı aktif bir şekilde kullanılmaktadır ve 13.000'den fazla takipçisi bulunmaktadır. Ebru Helvacıoğlu'nun Instagram kullanıcı adı @ebruhelvacioglu'dur.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

EBRU HELVACIOĞLU EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ KİM

Ebru Helvacıoğlu'nun evlilik durumu ve ilişkisi hakkında meraklar bulunmaktadır. Ancak oyuncu, özel yaşamını medyaya yansıtmaktan kaçınan bir tutum sergilemektedir. Bu nedenle, Ebru Helvacıoğlu'nun basında yer alan bir sevgilisi bulunmamaktadır.

EBRU HELVACIOĞLU KOMBİNLERİ VE ELBİSELERİ 

Ebru Helvacıoğlu'nun kıyafet ve kombinleri, modaya uygun tarzıyla dikkat çekmektedir. Yargı dizisindeki tercih ettiği tüm kıyafetlerini, elbiselerini ve kombinlerini markalarıyla birlikte paylaşacağız. Ayrıca, Yargı dizisinde Serap karakterini canlandıran Ebru Helvacıoğlu hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaştık. Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi ve merak ettiklerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT