Ökkeşşş

Ak Parti'nin Yarbaşı Belediye Başkan Adayı Ökkeş Aksoy, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı zaferin ardından göreve gelir gelmez söz verdiği gibi çalışmalara başladı. Aksoy'un ilk icraatı, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını başlatmak oldu.

Ökkeşaksoyyyy

Halk Ekmeği Denetimi Gerçekleştirildi

Düziçi'nde 104.  Yıldönümü Kutlamalarında Paraşüt Pilotu Ağaçta Mahsur Kaldı Düziçi'nde 104. Yıldönümü Kutlamalarında Paraşüt Pilotu Ağaçta Mahsur Kaldı

Başkan Aksoy, yarbaşı belediyesine ait halk ekmeği fırınını da denetledi. Denetim sırasında fırının hijyen koşullarını ve ekmeklerin gramajlarını kontrol eden Aksoy, "Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Halk ekmeğimiz de bu hizmetlerin başında geliyor. Ekmeklerimizin hijyenik koşullarda üretildiğini ve gramajlarına uygun şekilde pişirildiğini görmekten memnuniyet duydum." dedi.

Ökkeşaksoyyygfytd

Söz Verdiğimiz Gibi Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz

Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, "Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yarbaşı'mızı daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yol yapım çalışmaları, park ve bahçe düzenlemeleri, altyapı çalışmaları gibi birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Halkımızın desteğiyle Yarbaşı'mızı hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

Ökkeşaksoyyyjhj