Arka Sokaklar’ın Selin’i Oya Okar kaç yaşında, aslen nereli? Mesut komiserin partneri dönüyor Arka Sokaklar’ın Selin’i Oya Okar kaç yaşında, aslen nereli? Mesut komiserin partneri dönüyor

Kanal D'nin unutulmaz dizilerinden biri olan "Yaprak Dökümü"nde Hayriye Hanım karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran usta oyuncu Güven Hokna, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Susam Sokağı", "Ferhunde Hanımlar", "Kurtlar Vadisi", "İkinci Bahar" ve "Zerda" gibi yapımlarda da başarılı performansıyla dikkat çeken Hokna, özellikle "Yaprak Dökümü"nde canlandırdığı Hayriye karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Şimdilerde 78 yaşında olan Güven Hokna, bir süredir ekranlardan uzak kalmış durumda. Ancak Yaprak Dökümü'nün eski bölümleri bile hala büyük ilgi görüyor ve Hokna'nın Hayriye Hanım karakteri sevgiyle anılıyor.

Güven Hokna, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda set anılarından da bahsetti. Özellikle setin tuvaletinin kirli olduğunu fark ettiğini ve birkaç kez görevlilere söylediğini ancak karşılık bulamadığını belirtti. Bunun üzerine temizlik için kendi elini taşın altına koyduğunu ve deterjanla tuvaleti pırıl pırıl temizlediğini ifade etti. Hokna, "Ben temiz titiz bir kadınım. Bir gün doldurdum kovamı deterjanla tuvalete girdim. Çünkü bu benim görevim hem benim için hem arkadaşlarım için herkesin sağlığı için çünkü orası tuvalet. Taktım eldivenimi hani kadınların vardır ya anaç tarafı. Ben fırçalarla bezlerle tuvaleti pırıl pırıl temizledim. Üzülerek temizledim. Yoksa yine yaparım. Bu bayağı bir olay oldu." sözleriyle olayı anlattı.

Güven Hokna'nın set anılarını paylaştığı bu sözleri, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Hokna'nın temizlik konusundaki titizliği ve özverisi takdirle karşılandı. Güven Hokna'nın bu çarpıcı açıklamaları, "Yaprak Dökümü"nün unutulmaz karakterlerinden biri olan Hayriye Hanım'ın gerçek hayattaki duruşunu da gözler önüne serdi.