Star TV'nin sevilen dizisi Yan Oda'nın başarılı oyuncusu Nazan Kesal, 55. yaşını kutladı. Dizide Nurcihan Alabey karakterine hayat veren Kesal'ın doğum günü, set arkadaşları tarafından sosyal medya üzerinden kutlandı.

Dizideki Rol Arkadaşlarından Kutlama Mesajları
Yan Oda dizisinde Fikret Alabey karakterini canlandıran Caner Cindoruk, Nazan Kesal ile eski bir fotoğrafını paylaşarak

"İyi ki doğdun Nazom" notu düştü.

Dizide Sevgi karakterine hayat veren Şevval Sam ise Nazan Kesal ile sette birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, "Kaynanamın doğum günü... Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Dizinin Cevale'si Melek Baykal da Nazan Kesal'ın fotoğrafını paylaşarak, "Doğum günün kutlu olsun" mesajını iletti.

Nazan Kesal'ın Yan Oda Performansı
Nazan Kesal, Yan Oda dizisindeki performansıyla da dikkat çekiyor. Fikret'in eşi Sevgi'yi canlandıran Şevval Sam, Kesal'ın performansını "Çok farklı bir karakter" sözleriyle değerlendirdi.

Nazan Kesal Kimdir?
1969 doğumlu olan Nazan Kesal, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü mezunudur. Birçok dizi ve filmde rol alan Kesal, "Fazilet Hanım ve Kızları", "Bir Zamanlar Çukurova" gibi yapımlardaki performansıyla tanınıyor. Ercan Kesal ile evli olan Nazan Kesal'ın bir oğlu bulunmaktadır.

Yan Oda dizisi, cumartesi akşamları Star TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Son bölümde Taylan ile Şelale arasındaki gelişmeler ve Sevgi ile Fikret arasındaki güven sorunu izleyicileri ekran başına kilitlemişti.