Star TV'nin merakla beklenen dizisi Yan Oda'nın kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başrolünde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı diziye Başak Daşman dahil oldu. Yan Oda, OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen ve izleyicileri iki farklı ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlamasıyla yaşanan çatışmalarla buluşturan bir yapım.

Başak Daşman'ın katılımıyla dizinin oyuncu kadrosu daha da güçlendi. Genç yıldız Gürberk Polat'ın ardından Daşman'ın da ekibe dahil olması, diziye olan ilgiyi artırdı. Başak Daşman, Yan Oda'da İlknur Tekin karakterine hayat verecek.

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği Yan Oda'nın oyuncu kadrosunda, başrollerin yanı sıra Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne? Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne?

Başak Daşman'ın etkileyici oyunculuğu ve dizinin güçlü kadrosuyla birleşmesi, Yan Oda'nın daha da merak uyandıran bir yapım haline gelmesine katkı sağladı. İzleyiciler, yeni karakterin hikayeye nasıl bir boyut katacağını ve diziye olan etkisini heyecanla bekliyorlar. Yan Oda'nın başarılı kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam edeceği öngörülüyor.