2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak? 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak?

Orhangazi Karsak Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, içinde 38 yolcunun bulunduğu bir yolcu otobüsü, önünde seyir halinde olan bir tıra arkadan çarptı. Kazada otobüs şoförü araç içinde sıkıştı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

KAZA VE OLAY YERİNDEKİ DURUM

Kaza, saat 18.30 sıralarında Bursa-Yalova Karayolu, Orhangazi Karsak Kavşağı'nda meydana geldi. İçerisinde 38 yolcu bulunan ve Bursa’dan Yalova istikametine gitmekte olan yolcu otobüsü, Karsak kavşağından Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyoluna giriş yapmak isteyen bir tıra arkadan çarptı.

Otobüsün şoförü, çarpmanın şiddetiyle araç içinde sıkıştı ve kurtarılması için itfaiye ekiplerine ihtiyaç duyuldu.

KURTARMA OPERASYONU VE YARALI DURUMU

İtfaiye ve polis ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık bir çalışma sonucunda otobüs şoförü kabininden çıkarıldı.Yaralı şofür, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yaralanmadığı belirlendi. Otobüsteki diğer yolcular ise kazayı büyük bir panikle yaşadı.

SORUŞTURMA VE TRAFİK AKIŞI

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve kaza nedeniyle trafik akışında aksamalar yaşandı. Trafik ekipleri, olay yerinde gerekli önlemleri aldı ve kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Orhangazi Karsak Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında şans eseri ciddi yaralanmalar yaşanmazken, otobüs şoförünün kurtarılması büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Kazanın nedeniyle ilgili başlatılan soruşturma sonuçlanana kadar bölgede trafik akışında aksamalar yaşanabileceği belirtildi.