Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 73. bölüm fragmanı nihayet seyirciyle buluştu. Bu bölümün sezon finali olacak olması, izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi, sezon finaliyle ekranlara veda edecek. Yeni fragmanda, Seyran'ın Ferit'e yönelik dikkat çeken sözleri ve Halis Korhan'ın torunu için aldığı kararlar ön plana çıkıyor.

Yalı Çapkını son Bölümde Neler Oldu?

Orhan'ın ölümü, Korhan ailesini derinden sarsarken, Ferit ise dedesinden beklediği tepkiyi alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Seyran ise kendini Fuat ve Orhan'ın ölümünden sorumlu tutar ve bu durumdan büyük bir suçluluk duyar. İfakat'ın aldığı beklenmedik teklif ise dikkat çekiyor. Seyran'ın hastalığını gizlemeye çalışması ve Ferit'in intikam arayışı da dizinin merakla beklenen gelişmeleri arasında.

Yalı Çapkını'nın Konusu Nedir?

Güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle yaşanan olayları konu ediniyor. Antep'ten İstanbul'a gelin gelen bir kızın başından geçenleri ele alan dizi, aileler arasındaki entrikaları ve aşkı merkezine alıyor.

Yalı Çapkını Sezon Finali Heyecanı!

7 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak. Fragmanı canlı izlemek için ise izleyiciler ekran başında yerini alacaklar. Sevilen dizinin final bölümüyle birlikte, izleyicileri nelerin beklediği ise şimdiden merak konusu.


 

Editör: Havva Andırır