Serkan Keskin kim, sevgilisi kim, kiminle evlenecek, düğün tarihini açıkladı! Serkan Keskin kim, sevgilisi kim, kiminle evlenecek, düğün tarihini açıkladı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen "Yalı Çapkını" dizisinin son bölümünde Seyran, evine büyük yaralarla döndü. Ferit, Seyran'ı teselli etmek ve unutturmak için elinden geleni yapmaya başladı. Ancak bilmedikleri bir gerçek vardı. Hastanede doktorun eline geçen sonuç, Seyran ile ilgili şok edici bir gerçeği ortaya çıkaracak. Seyran kanser mi? Gerçek hikaye nasıl? İşte detaylar:

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını hayranları, dizinin 68. bölüm fragmanını merakla araştırıyorlar. Seyran'ın yaşadığı acılar ve ölümle burun buruna gelmesi, dizinin heyecanını arttırıyor.

YALI ÇAPKINI 67. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit ve Seyran tehlikenin kıyısındayken, Akın beklenmedik bir hareket yapar. Seyran, ölümle burun buruna gelirken yaşadığı travmatik acılarla baş etmeye çalışır. İfakat zor durumda kalırken, yıllardır sakladığı bir gerçeği Halis Ağa'ya dile getirir. Kaya, Suna'ya üzecek bir gelişmeyi itiraf ederken, Esme ve Kazım arasında eski defterler açılır. Seyran'ın yaşadığı acılar karşısında çaresiz hisseden Ferit, nasıl destek olacağını bilemez. Her şeyin bittiğini düşünürken, yeni bir düşmanın intikam peşine düşmesi Ferit'i endişelendirir. "Yalı Çapkını"nın heyecan dolu bölümleri, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 4 Mayıs'ta yayınlanacak olan 68. bölüm, Seyran'ın hastalıkla olan mücadelesini ve Ferit'in karşılaşacağı zorlukları gözler önüne serecek.