Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, her cuma akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin büyüleyici atmosferi ve heyecan dolu anları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, reyting listelerinde de üst sıralardaki yerini koruyor. Dizinin çekimleri çeşitli mekanlarda gerçekleştirilirken, özellikle çekildiği yalı, merak konusu olmaya devam ediyor.

SAKIP SABANCI YALISI: YALI ÇAPKINI'NIN GÖZDE MEKÂNI

Yalı Çapkını dizisi, gösterişli dekorları ve benzersiz atmosferi ile dikkat çeken mekânı Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda çekiliyor. Osmanlı mimarisinin nadide örneklerinden biri olan Şevket Paşa Yalısı, Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği mekân olarak biliniyordu ve kendisinin ikamet ettiği tarihte adı "Şevket Paşa Yalısı" olarak geçiyordu. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan gerekli izin alındıktan sonra yalı, aslına mümkün olduğunca sadık kalınarak restore edilmiş ve dizi için yeni bir düzenleme ile tekrar dizayn edilmiştir.

ŞEVKET PAŞA YALISI'NIN TARİHİ KONUMU

Şevket Paşa Yalısı, Üsküdar ilçesine bağlı Beylerbeyi, Kuzguncuk Mahallesi'nde bulunmaktadır. İstanbul'un tarihi ve göz kamaştıran tasarımıyla öne çıkan yalısı, Yalı Çapkını dizisiyle birlikte izleyicilere Osmanlı döneminin ihtişamını ve tarihini yaşatmaya devam ediyor.

Dizinin çekimlerinde kullanılan bu tarihi mekân, izleyicileri büyüleyen sahnelerin perde arkasını da gözler önüne seriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi üzerine, Yalı Çapkını dizisinin çekildiği yalının aylık kira bedelinin Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlandığı öğrenildi.

Tamer Karadağlı’ya Şahan soruldu, sinirlenip ortamı bırakıp gitti! Tamer Karadağlı’ya Şahan soruldu, sinirlenip ortamı bırakıp gitti!

Yalı Çapkını dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Sakıp Sabancı Yalısı, izleyicilere benzersiz bir görsel şölen sunarken, dizinin büyüleyici atmosferini ve heyecan dolu anlarını yaşamak isteyenler için de keyifli bir ziyaret noktası olmayı sürdürüyor.