"Yalan Dünya" dizisindeki 'Çağatay' karakteriyle tanınan Hakan Meriçliler, geçtiğimiz günlerde 20 kilo aldığı görüntüleriyle gündeme gelmişti. Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncunun ise bu kilolarından kurtulduğu dikkat çekti. Kameraları fark eden Meriçliler, fit halinin sırrını açıkladı.

Kanal D ekranlarında sevilerek izlenen "Yalan Dünya" dizisinde 'Çağatay' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hakan Meriçliler, hem başarılı oyunculuğu hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor.

Özellikle "Yalan Dünya" dizisine dahil olmadan önce Gülse Birsel’in çok konuşulacak bir iş yapacağını hissettiğini belirten Meriçliler, şunları söyledi: "Çok severek oynadım. Dizi başlamadan önce Gülse Birsel’i gördüm ve 'Bu kadın bir şey yapacak kesin, hissediyorum' dedim. Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Sonra menajerimi aradım ve ona da söyledim bu hissimi. Gerçekten yanılmamıştım. Metin geldi, hazırlandım. Karaktere uygun giyindim, hazırlandım. Karakter olarak gittim Gülse ile görüşmeye. Beni görünce ve ben konuşmaya başlayınca 'tamam' dedi."

Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen Hakan Meriçliler, mavi spor kıyafetiyle dikkat çekti. Kameraları fark edince “Kimi bekliyorsunuz?” diyerek muhabirlere takılan oyuncu, son dönemde spora ağırlık verdiğini ve düzenli yürüyüşler ile sağlıklı beslenme programlarıyla 18 kilo verdiğini açıkladı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Ayrıca, 2020 yılında Çeşme’de açtığı otel işletmesini devrettiğini söyleyen Hakan Meriçliler, ticaret alanında başarılı olamadığını belirtti. Bir daha benzer işlere girişmeyi düşünmediğini ifade etti.