Kanal D’nin merakla beklenen Yalan dizisi hapishaneden tahliyesine 4 yıl kala serbest bırakılan ve eşini öldürmekle suçlanan Melike’nin hikâyesini beyazcama taşıyor. Diziye peş peşe yeni oyuncular katılıyor

Balıkesir doğumlu olan Kubilay Tunçer, sadece film ve tiyatro oyunculuğuyla değil, aynı zamanda sahne sihirbazı, oyun yazarı, senarist ve akademisyen kimlikleriyle de tanınmaktadır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan Tunçer, 2000'li yılların başında dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Ancak, gerçek anlamda akılda kalıcı performansları Abdullah Oğuz'un "Mutluluk" filmi ve Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes'dan ödüllü filmi "Bir Zamanlar Anadolu" (2011) ile gelmiştir.

BAŞARILI PROJELER VE ÖDÜLLER

Tunçer, "Çekmeceler" (2015) ve "Ölümlü Dünya" (2018) filmlerindeki rolleriyle de dikkat çekmiştir. Yine Nuri Bilge Ceylan yapımı olan "Ahlat Ağacı"nda İlhami karakterini canlandırmıştır. Bunun yanı sıra, "Kız Kardeşler" (2019), "Küçük Şeyler" (2019) ve "Geçen Yaz" (2021) gibi önemli yapımlarda da yer almıştır. Ayrıca, "Sıcak Kafa" (2022) adlı dizide de rol almıştır.

Oktay Kaynarca'nın Botoks İtirafı Sosyal Medyayı Salladı: "Çok İrrite Edici" Oktay Kaynarca'nın Botoks İtirafı Sosyal Medyayı Salladı: "Çok İrrite Edici"

ULUSLARARASI BAŞARI VE ÖDÜLLER

Kubilay Tunçer, uluslararası alanda da sihirbazlık sanatıyla tanınan bir isimdir. Uluslararası Sihirbazlar Derneği (International Magicians Society) tarafından 2009'da Merlin Ödülü'ne layık görülen ilk Türk sanatçı olmuştur. Ayrıca, 2003'te "Olağan Mucizeler" adlı oyunuyla Afife Jale En İyi Yazar Ödülü'nü almıştır.

Kubilay Tunçer, geniş bir yelpazede başarılı işlere imza atmış ve Türk sinema ve tiyatrosuna önemli katkılarda bulunmuştur.