27 Mayıs Pazartesi günü Kanal D ekranlarında başlayacak olan Yalan dizisi, izleyicileri büyüleyecek bir anne-kız hikayesini konu alıyor. Başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ı ve senaristliğini Cem Akyoldaş ile Murat Boyacıoğlu'nun üstlendiği bir yapım.

YALAN DİZİSİ KONUSU

Melike karakterini canlandıran Aslıhan Güner'in cezaevine girmesiyle başlayan hikaye, yıllar sonra kızıyla yeniden bir araya gelmesiyle gelişiyor. Ancak Melike'nin kızına kavuşmasıyla ortaya çıkan gerçekler, aslında bir yalanın içinde olduklarını gösteriyor. İpuçlarıyla dolu tanıtımlarıyla dikkat çeken dizi, izleyicilerini sürükleyici bir maceraya davet ediyor.

YALAN DİZİSİ OYUNCULARI

Yalan dizisinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Aslıhan Güner

Feyyaz Duman

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Eylül Tumbar

Yeşim Ceren Bozoğlu

Özge Borak

Emir Benderlioğlu

Serra Pirinç

Atakan Hoşgören

Renan Bilek

Kubilay Tunçer

Zeynep Eronat

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalan dizisi, izleyicilere unutulmaz bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Yalan, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında başlıyor.