NTC Medya imzalı ve NOW TV ekranlarının sevilen dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın final yapmasının ardından merakla beklenen yeni dizi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geniş bir fan kitlesine sahip olan "Yabani" dizisinin günü değişiyor.

Şehrazad dizisi Süreyya kim oynuyor, gerçek adı ne, (Özlem Türkad) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim? Şehrazad dizisi Süreyya kim oynuyor, gerçek adı ne, (Özlem Türkad) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

"YABANİ"NIN FİNALİ VE YENİ GÜNÜ

"Yabani" dizisi, uzun süre boyunca gün birincisi olmuş ve etkileyici konusu, başarılı rejisi ve güçlü oyunculuklarıyla dikkat çekmişti. Ancak Bahar'ın gelişiyle birlikte reytinglerde düşüş yaşanmıştı. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Kanal, fenomen diziyi daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturmak amacıyla yeni bir adım attı ve dizinin gününü değiştirdi.

Son gelen habere göre, "Yabani" dizisi cumartesi günlerine alınıyor. 4 Mayıs itibariyle cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizi, reytinglerine göre final yapma kararı alacak. Eğer dizi final kararı alırsa, haziran ayında ekrana veda edecek.