İbrahim Tatlıses- Mustafa Keser birbirine tekrar girdi, ilginç yanıtıyla ortalık gerildi İbrahim Tatlıses- Mustafa Keser birbirine tekrar girdi, ilginç yanıtıyla ortalık gerildi

"Yabani" dizisinin merakla beklenen 33. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Son bölümde yaşanan heyecan verici olayların ardından yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Fragmanı izlemek isteyenler, 'Yabani son fragman full izle' araması yapabilir.

HEYECAN DOLU ANLAR

Dizinin yeni bölüm fragmanında, Şebnem'in köşeye sıkıştıkça Serhan'a karşı kendini güvenceye almaya çalıştığı ancak Güven'in izlerini adım adım takip ettiği vurgulanıyor. Ayrıca, Yaman'ın Alaz'ı kendi tarafına çekebileceğine inanmaya başladığı ancak yaşanan bir felaketin ödeyecekleri bedelin çok ağır olduğunu gösterdiği belirtiliyor.

YAMAN'IN DÖNÜŞÜ

Dizi, dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali'nin, tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak dönüşünü konu edinmektedir. Yaman Ali'nin kendini yeniden var etme mücadelesi, dizinin temel hikayesini oluşturuyor.

BAŞROLLERDE KİMLER VAR?

"Yabani" dizisinde başrolleri Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi usta oyuncular paylaşmaktadır. Ayrıca, Ayşegül Ünsal, Serdar Orçin, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem ve Aleyna Al gibi isimler de dizinin kadrosunda yer almaktadır.

"Yabani" dizisinin 33. bölümü büyük bir heyecanla beklenirken, fragmanı izleyicilere dizinin yeni bölümünde neler olabileceği konusunda ipuçları veriyor.