Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, ilişkilerinde yaşanan gelişmelerle gündemde kalmaya devam ediyor. Çiftin, sosyal medyada paylaştıkları özel anlarla dikkat çekmelerine rağmen, son zamanlarda yaşadıkları çalkantılı süreçler merak konusu oldu.

Sosyal Medya Hesaplarından Çıkış

Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden eşini takip etmeyi bıraktı. Bu hamle, çiftin arasında sorunların olduğu ve hatta boşanma sürecine girildiği iddialarını güçlendirdi. Medya, Nara'nın bu hareketini boşanma davası açacağı şeklinde yorumladı.

Ayrılık Açıklaması Geldi

Ciudad Magazine'in haberine göre, Instagram'dan eşi Mauro Icardi'yi takipten çıkaran Wanda Nara, boşanma davası açtı. Bu gelişmelerin ardından Arjantin basınında çiftin boşanacağı yönünde haberler yayıldı.

Geçmişten Günümüze İlişki Yolculuğu

Wanda Nara, futbolculuk kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mauro Icardi ile 10 yıldır birlikteydi. İkilinin ilişkisi, Nara'nın önceki eşi Maxi Lopez ile yaşadığı boşanma sonrası başlamıştı. Ardından Mauro Icardi ile evlenen ve birlikte iki çocukları olan çift, zaman zaman ayrılıp barışma süreçleri yaşamıştı.

MasterChef Türkiye'de kim elendi, kim gitti? 20 Ekim 2024 Pazar MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı kim? MasterChef Türkiye'de kim elendi, kim gitti? 20 Ekim 2024 Pazar MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı kim?

Wanda Nara'dan Ayrılık Açıklaması

America TV'nin haberine göre, Wanda Nara, kişisel ve sağlık nedenleriyle Mauro Icardi'den ayrıldığını açıkladı. Bu açıklama, çiftin ilişkisinin sona erdiğini resmen doğruladı ve taraftarlar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Editör: Havva Andırır