Eyüpsultan'da bir özel lisede okul müdürü olarak görev yapan İbrahim Oktugan, odasında silahlı saldırıya uğradıktan sonra yaşamını yitirdi. İşte olayın detayları:

İBRAHİM OKTUGAN KİMDİR?

İbrahim Oktugan, 74 yaşında ve Alibeyköy Mahallesi'nde bulunan özel bir lisede müdürlük görevini yürütüyordu. Uzun yıllardır eğitim camiasında olan Oktugan, öğrenciler ve meslektaşları tarafından sevilen bir isimdi.

ÖLÜM NEDENİ VE OLAYIN DETAYLARI

Oktugan, odasında yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından silahla vuruldu. Öğrencinin, okuldan atılmasından dolayı Oktugan'ı sorumlu tuttuğu belirtiliyor. Olayın ardından ağır yaralanan Oktugan, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖĞRENCİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN GELİŞİ VE GİDİŞİ

Olayın gerçekleştiği lisenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, öğrencinin silahla okula geldiği ve olayın ardından hızla okuldan ayrıldığı görülüyor.

Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

İbrahim Oktugan'ın ölümü, eğitim camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Oktugan'ın öğrencileri ve meslektaşları tarafından verdiği değerli katkılar ve kişiliği ile anılmaya devam edeceği belirtiliyor.