Sakarya'nın Pamukova ilçesinde aralarında husumet olduğu bilinen iki aile, sokak ortasında karşı karşıya geldi. Eşlerin başlattığı sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan çatışmada iki kişi yaralanırken, olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Olay Nasıl Gelişti?

N.A. ve eşi, Pamukova ilçe merkezinde cadde ortasında yürürken, aralarında husumet olduğu öne sürülen M.S. ve eşi G.S. ile karşılaştı. İki kadın arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve N.A. ile M.S. silahlarına sarıldı.

Çatışmada 2 Kişi Yaralandı

Çıkan silahlı çatışmada N.A. ve M.S.'nin eşi G.S. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis Olayı Çözmek İçin Harekete Geçti

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede N.A.'yı hastanede, M.S.'yi ise olay yerinde gözaltına aldı.

Görüntüler Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Husumetli iki ailenin çatışması ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, iki şüphelinin silahla çatışması ve ailenin bir işletmeye sığınması yer alıyor.

Polis Soruşturmayı Sürdürüyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Polis, iki aile arasındaki husumetin sebebini ve olayda kullanılan silahların kaynağını araştırıyor.