Trendyol 1. Lig maçında büyük heyecan! Tuzlaspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Maç öncesi en çok merak edilen konulardan biri de maçın hangi saatte ve hangi kanalda yayınlanacağı.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi oynamayacak futbolcular kimler, derbide forma giyemeyecekler belli oldu! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi oynamayacak futbolcular kimler, derbide forma giyemeyecekler belli oldu!

Trendyol 1. Lig maçlarında heyecan dorukta! Bu kez Tuzlaspor, Bodrumspor'u ağırlayacak. Maçla ilgili birçok detay araştırma motorlarında sorgulanıyor. Peki, Tuzlaspor - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek? İşte maçın canlı yayın izleme linki...

TUZLASPOR BODRUMSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Tuzlaspor - Bodrumspor mücadelesi, Trendyol 1. Lig'in heyecan dolu atmosferinde 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da gerçekleşecek.

TUZLASPOR BODRUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Tuzlaspor - Bodrumspor karşılaşması, TRT Spor, Bein Sports beIN Connect ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

TUZLASPOR BODRUMSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi farklı platformlarda spor müsabakalarını izleyebilmek için ilgili yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilir.