Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin daveti üzerine gerçekleşecek bir buluşmada belirlenecek. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, pazartesi günü saat 13.00'te TFF'nin Riva'daki merkezinde bir araya gelecekler.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ YERİNİN BELİRLENMESİ

13 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek buluşmada, 23 Mayıs'ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçının oynanacağı şehir ve stat belirlenecek. Beşiktaş ile Trabzonspor taraftarları heyecanla final maçının nerede oynanacağını beklerken, bu buluşma sonucunda merakla beklenen karar netlik kazanacak.

PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı? PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı?

FEDERASYON BAŞKANININ DAVETİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu önemli buluşmaya ev sahipliği yapacak olması, kararın önemini bir kez daha vurguluyor. Beşiktaş ve Trabzonspor camiaları, final maçının oynanacağı şehir ve stat konusunda heyecanla bekleyişini sürdürüyor.

HEYECAN DORUKTA

Ziraat Türkiye Kupası finali, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında gerçekleşecek olması nedeniyle ayrı bir heyecan yaratıyor. Taraftarlar, takımlarını desteklemek için büyük bir coşkuyla maç gününü bekliyor. Bu buluşma sonucunda belirlenecek olan şehir ve stat, final maçına ev sahipliği yapacak ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.