TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HANGİ STATTA OYNANACAK? 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin duyurusuyla, Ziraat Türkiye Kupası finali için heyecan dorukta. Beşiktaş ve Trabzonspor'un mutabık kaldığı final, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek.

TRABZONSPOR AVRUPA LİGİ MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ || Ruzomberok-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Avrupa Ligi maçı şifresiz kanalda mı? TRABZONSPOR AVRUPA LİGİ MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ || Ruzomberok-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Avrupa Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

BÜYÜKEKŞİNİN AÇIKLAMALARI!

Yeni Bir Başlangıç! TFF Başkanı Büyükekşi, yapılan toplantının ardından kulüp başkanlarının İstanbul'da finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama kararı aldığını belirtti. Büyükekşi, bu maçın yeni bir başlangıç olmasını ve futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguladı.

FİNAL MAÇI NASIL OYNANACAK? 

Final maçında tribünleri Türk bayraklarıyla donatacaklarını söyleyen Büyükekşi, saat 19.00'da bir konser düzenleneceğini açıkladı. Türk futbolunu temsil edecek bu özel günde, taraftarların coşkusu dorukta olacak.

HANGİ HAKEMLER YÖNETECEK? 

Ofsayt Sistemi ve VAR Hakemi! Kupa finalinde teknolojinin de rolü büyük olacak. Yarı otomatik ofsayt sistemi ve yabancı VAR hakemi, mücadelenin adil ve şeffaf geçmesini sağlayacak.

FİNAL NE ZAMAN OYNANACAK? 

23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçı için iki kulübün mutabık kaldığını bildirdi.Dostluk ve Centilmenlik! Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yapılan toplantının sonuçlarına memnuniyetle yaklaştılar. Tribün düzenlemeleri ve hakem konularında alınan kararlar, finalin centilmenlik çerçevesinde geçeceğine işaret ediyor.