Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Türkan Şoray, Müjdat Gezen'in programına konuk oldu ve samimi itiraflarda bulundu. Türkan Şoray'ın paylaşımlarıyla dikkat çektiği programda, sinema kariyerine dair ilginç detaylar da ortaya çıktı.

Türkan Şoray, Atıf Yılmaz'ın yönettiği "Mine" filminde yaşadığı bir anısını paylaştı. Filmdeki baskı ve zorlama nedeniyle kendisini delirtmeye çalıştıklarını ifade eden Şoray, özellikle bir sevişme sahnesinde yaşadığı sıkıntıları anlattı. Sahneyi kabul etmeyerek kendisine Müjde Ar'ın getirildiğini belirten Türkan Şoray, bu tarz baskılara boyun eğmeyeceğini ve kendi prensiplerine bağlı kaldığını vurguladı.

Ajda Pekan konser için estetik oldu! 8,5 milyon için bir de kilo verdi! Ajda Pekan konser için estetik oldu! 8,5 milyon için bir de kilo verdi!

Aynı zamanda Türkan Şoray, Ah Güzel İstanbul filminde oynamayı kabul etmediği bir sevişme sahnesi için de benzer bir hikaye paylaştı. Kadir İnanır'ın oynadığı sahnede yer almayı reddeden Şoray, sonrasında Müjde Ar'ın oynamasıyla filmde büyük bir başarı elde edildiğini dile getirdi.

Türkan Şoray, Yeşilçam'daki deneyimlerini ve kariyerindeki önemli dönüm noktalarını anlatırken, setlerde yaşadığı bazı zorlukları da açıkça dile getirdi. Oyunculuğuna ve prensiplerine bağlılığıyla tanınan Türkan Şoray'ın samimi itirafları, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.