Araç sahipleri 32 bin lira ceza ödemek istemiyorsanız hemen yaptırın! Tüm araçlarda artık mecburi... Araç sahipleri 32 bin lira ceza ödemek istemiyorsanız hemen yaptırın! Tüm araçlarda artık mecburi...

Türk Telekom Sil Süpür, her hafta düzenlenen bir kampanyadır. Ancak, bazı kullanıcılar uygulamanın nerede olduğunu ve nasıl kullanılacağını merak ediyorlar. İşte detaylar:

TÜRK TELEKOM SİL SÜPÜR NEREDE?

Öncelikle, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra giriş yapmalısınız. Giriş işlemlerini tamamladıktan sonra ana ekranın alt kısmında yer alan yeşil hediye kutusuna tıklayarak Sil Süpür uygulamasına erişebilirsiniz.

NASIL KULLANILIR?

Sil Süpür uygulamasına giriş yaptıktan sonra, karşınıza çıkan ekranda çeşitli hediyeler ve kampanyalar bulunmaktadır. Bu hediyeler arasında internet paketi, dakika ve SMS gibi avantajlar yer alabilir. Size uygun olan bir hediye seçerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

SİL SÜPÜR ARTIK NEDEN YOK? KALKTI MI?

Bazı kullanıcılar, Sil Süpür kampanyasının neden olmadığını ve kalkıp kalkmadığını merak ediyorlar. Bu durum genellikle teknik nedenlerden kaynaklanabilir. Eğer Sil Süpür kampanyası geçici olarak durdurulmuşsa, Türk Telekom tarafından yapılan duyuruları takip etmek faydalı olacaktır.