Tuba Büyüküstün, sadece başarılı bir oyuncu değil, aynı zamanda iki çocuk annesi olarak da biliniyor. Son olarak Yarın Yokmuş Gibi dizisi için Halit Ergenç ile kamera karşısına geçen 41 yaşındaki güzel oyuncu, sosyal medyanın da sıkça konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Özellikle ikiz kızları Maya ve Toprak ile sık sık paylaşımlar yaparak anne kimliğini de ön plana çıkaran Büyüküstün, hayranlarının ilgisini her zaman üzerine çekmeyi başarıyor.

Maya ve Toprak isimli ikiz kızlarıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde kızlarının 12. yaş gününü kutladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı doğum günü kareleri büyük beğeni toplarken, takipçileri de kızların büyüme sürecini ilgiyle takip ediyor.

Kızılcık Şerbeti Pembe’nin eşi ne iş yapıyor, eşi bakın kim çıktı, meğer onunla evli… Kızılcık Şerbeti Pembe’nin eşi ne iş yapıyor, eşi bakın kim çıktı, meğer onunla evli…

Ünlü oyuncunun ikiz kızları, artık çocukluktan ergenliğe adım atan genç kızlar olarak büyük ilgi görüyor. Bu ilginç bir ayrıntıyla daha dikkat çekiyor: Maya ve Toprak'ın babaları da çok ünlü bir oyuncu!

Tuba Büyüküstün'ün eski eşi Onur Saylak, Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği bir oyuncu. Bu nedenle Maya ve Toprak'ın hem annelerinden hem de babalarından aldıkları genlerle nasıl bir görünüm sergileyecekleri merak konusu olmaya devam ediyor.

Tuba Büyüküstün'ün sosyal medya hesapları, ikiz kızlarıyla geçirdiği zamanlardan kesitler sunmaya devam ediyor. Büyüküstün'ün kızlarıyla olan samimi ve mutlu anları, hayranlarının da takdirini kazanmaya devam ediyor. Maya ve Toprak'ın gelecekte hangi alanlarda kendilerini gösterecekleri ise merak konusu olmaya devam edecek gibi görünüyor.