TRABZONSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig | Trabzonspor 5-1 Fatih Karagümrük (Maç sonucu)- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

Karagümrük, Trabzonspor'u 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da İstanbul'da ağırlayacak. Bu önemli müsabaka, Türkiye'nin spor kanalı A Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler için kaçırılmayacak bir karşılaşma olacak.

İLK 11'LER VE HEDEFLER

Trabzonspor'un muhtemel 11'i şu şekilde: Uğurcan kalede, savunmada Meunier, Denswil, Mendy ve Eren Elmalı, orta sahada Berat, Umut Güneş, Bardhi ve Edin Visca, hücum hattında ise Pepe ve Onuachu. Güçlü bir kadro, heyecan verici bir mücadele için sahada olacak gibi görünüyor!

Fatih Karagümrük ise son dönemdeki çıkışını kupada da devam ettirmek istiyor. İstanbul ekibi, Samsunspor maçında mağlup olmuş olsa da, Trabzonspor karşısında galip gelerek finale yükselmeyi hedefliyor. Eğer Karagümrük rakibini iki farklı veya daha fazla bir skorla mağlup ederse adını finale yazdıracak.

GÖZLER FİNALDE

TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE!

Trabzonspor, moral bulmak için bu mücadeleye odaklanırken, Fatih Karagümrük ise kupadaki başarılı performansını sürdürmek istiyor. İki takım arasındaki bu kritik mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan ve merak kaynağı. Maçın sonucu ve performanslar, finale gidecek takımı belirleyecek.