Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, cezası nedeniyle taraftarsız oynayacağı İstanbulspor maçında sahaya çıkacak.

T R A B Z O N S P O R R R1110001111

İSTANBULSPOR - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Trabzonspor - İstanbulspor
Tarih: 12 Mayıs Pazar
Saat: 19:00
Kanal: beIN Sports 4

Paul Onuachutrabzonspor32102558877

TRABZONSPOR'DA SON DURUM NE?

Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer, bu sezon şampiyonluk yarışında erken havlu atmış olsa da sezonu üçüncü sırada tamamlamayı hedefliyor. Puan sıralamasında Başakşehir ve Beşiktaş'ın önünde bulunan Trabzonspor, haftaya 58 puanla girdi.

Ligde oynadığı 35 maçta 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşayan Trabzonspor, rakip kaleye 61 gol atarken kalesinde ise 48 gol gördü.

Istanbulsporsjkfdfksjkjf

İSTANBULSPOR'DA SON DURUM NE?

Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor ise bu sezon ligde geride kalan haftalarda oynadığı 35 maçta sadece 4 galibiyet alabildi. İstanbul ekibi, 7 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 16 puan toplarken Trendyol Süper Lig'e veda etti.

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

Trabzonsporshdfshfs

İSTANBULSPOR - TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Trabzonspor - İstanbulspor mücadelesini Emre Kargın yönetirken yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Hüseyin Aylak yapacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız