Sevilen oyuncu Devrim Özkan, "Ne Gemiler Yakım" dizisinin finalinin ardından yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Henüz adı ve konusu hakkında resmi bir açıklama olmasa da, Kerem Bürsin ile başrolü paylaşacakları proje büyük ilgi uyandırmış durumda. Özkan, yeni rolü için fiziksel formunu korumak ve karakterine uyum sağlamak için sporuna devam ediyor.

Özkan'ın son paylaşımı, Instagram'da büyük yankı uyandırdı. Spor yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle karın kaslarındaki vurgu, hayranları tarafından takdirle karşılandı.

Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arda Güler’in sevgilisi Duru Nayman kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın bir araya geleceği "Mavi Mağara" filmi, heyecanla beklenen bir projedir. Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği filmde, Kerem Bürsin Cem adındaki bir askeri, Devrim Özkan ise Alara adındaki bir arkeologu canlandıracak. Çekimlerin ilk aşaması İstanbul'da başlayacak ve daha sonra Kaş'ta devam edecek. Filmin kadrosunda deneyimli oyuncular da yer alıyor.