Tokat'ta bir kadın sürücü, park yüzünden çıkan tartışmada bir çiftin saldırısına uğradı. Olayda kadın sürücü Yasemin Özdamar'ın kolunun kırıldığı ve başına 15 dikiş atıldığı bildirildi.

 Park Yüzünden Tartışma

Yasemin Özdamar, iş gereği Erbaa ilçesine gittiğinde otomobilini yol kenarına park etti. Ancak aracının arkasına park edilen başka bir araç yüzünden çıkamayınca 15 dakika bekledi. Numara bırakılmamış olması üzerine polisten yardım istedi.

4 Mayıs ne günü, ne oldu, tarihte bu gün neler oldu? 4 Mayıs ne günü, ne oldu, tarihte bu gün neler oldu?

Tartışma ve Saldırı

Minibüs sahibi çift, araçlarının önündeki otomobilin sürücüsüyle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştüğünde minibüs sahibi kadın aracın camını yumruklamaya başladı. Olayın büyümesiyle kadın sürücü biber gazını alarak saldırganlara sıktı. Bunun üzerine saldırganlar yakınlarını çağırdı.

Kanlı Saldırı 

Olay yerine gelen minibüs dolusu insan, Yasemin Özdamar ve eşine saldırdı. Yasemin Özdamar'a sopalarla vurulduğu ve kolunun kırıldığı belirtildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çevredekilerin müdahale etmek yerine kavgayı izlediği görüldü.

Saldırganlar Serbest Bırakıldı

Olay sonrası ifadesi alınan saldırganlar serbest bırakıldı. Yasemin Özdamar ise yaşadığı travmanın etkisinden kurtulmaya çalışıyor.