Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Tokatçı, sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. Bu filmde Osman karakterinin aşık olduğu güzel Emine'yi canlandıran Nazan Saatçi, o dönemde büyük beğeni toplamıştı. Peki, Nazan Saatçi şimdilerde ne yapıyor? İşte detaylar...

Tokatçı Filminin Efsanevi Güzeli: Nazan Saatçi'nin Şimdiki Hayatı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden Tokatçı'da canlandırdığı Osman karakterinin aşık olduğu Emine rolüyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi, şimdilerde 65 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaracak bir güzelliğe sahip. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Nazan Saatçi, yıllara meydan okuyor.

Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin Son Hali

Güzel oyuncu Nazan Saatçi, Tokatçı'da canlandırdığı Emine karakteriyle sinema dünyasında iz bırakmıştı. Şimdilerde ise Nazan Saatçi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Güzelliği ve genç kızlara taş çıkaracak formuyla dikkatleri üzerine çeken Nazan Saatçi, hayranlarını adeta büyülemeye devam ediyor.

Ünlülerin Eski ve Yeni Halleri: Nazan Saatçi'nin Değişimi

Survivor Türk-Yunan oyununu kim kazandı (2 Mayıs) hangi takım kazandı, Konseyde Nigahan her şeyi ifşa etti Survivor Türk-Yunan oyununu kim kazandı (2 Mayıs) hangi takım kazandı, Konseyde Nigahan her şeyi ifşa etti

Yesilcamin Guzeller Guzeliydi Tokatcinin Eminesi Son Hali E641F590

Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin yıllar içindeki değişimini görmek ilginç olabilir. Zamanın eskitemediği güzelliğiyle Nazan Saatçi, hayranlarının gönlünde taht kurmayı başarıyor. Her geçen gün daha da gençleşen ve güzelleşen Nazan Saatçi, sağlıklı yaşamıyla da dikkat çekiyor.

Tokatçı'nın unutulmaz güzeli Nazan Saatçi, şimdi ne yapıyor sorusunun cevabı böylece netleşmiş oldu. Oyunculuğu ve güzelliğiyle hala hatırlanan Nazan Saatçi, sevenlerine unutulmaz anılar bırakmaya devam ediyor.