İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde hayata geçirilen ve büyük ilgi gören konut projesi, 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemlerinin ardından birçok kişinin ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. THYEmlak Konut Arnavutköy çekiliş tarihi 2024 belli oldu ve kurada ismi çıkanlar, uygun ödeme koşullarıyla evlerine kavuşacak.

1+1, 2+1, 3+1 SEÇENEKLERİYLE KONUTLAR SATIŞA ÇIKIYOR

Projenin ilk iki etabının kuraları çekilmeye hazırlanırken, konut fiyatları ve ödeme seçenekleri de belli oldu. 1+1 daireler 2 milyon 88 bin liradan, 2+1 daireler 2 milyon 592 bin liradan, 3+1 daireler ise 3 milyon 672 bin liradan satışa sunulacak. Bu konutlara sahip olmak isteyenler, yüzde 20 peşinat ve 120 ay vadeli, 7.500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler.

Şükrü Yaman kaç yaşında (kimdir) aslen nereli, evli mi, ne iş yapıyor? Şükrü Yaman kaç yaşında (kimdir) aslen nereli, evli mi, ne iş yapıyor?

ÇEKİLİŞ TARİHİ VE DETAYLARI

THY – Emlak Konut Arnavutköy projesi için başvuru yapanların merakla beklediği çekiliş tarihi, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Emlak Konut sosyal medya hesaplarından canlı olarak gerçekleştirilecek. Projeye toplamda 461 bin 361 başvuru yapıldı ve beklenen kura çekilişi bu hafta sonu gerçekleşecek.

PROJENİN ÖZELLİKLERİ VE KONUT SAYISI

İstanbul Havalimanı'na 10 dakika ulaşım mesafesinde bulunan Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi, İstanbul'un evsiz vatandaşlarını ev sahibi yapmayı hedefliyor. Proje kapsamında, her yaştan insanın faydalanabileceği bölgesel parklar, meydanlar, etkinlik, spor, sosyal, kültürel yaşam alanları ile dini, eğitim ve sağlık tesisleri de yer alacak. Ayrıca projede, sıfır atık altyapısına sahip modern yaşam alanları da bulunacak.

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, projenin 2 bin 894 bağımsız bölümden oluşan ilk iki etabının hak sahipleriyle buluşacağını ve projenin İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirtti. Projenin 10 yıl vadeli ara ödemeler ve taksitlerle vatandaşlara sunulacağını da vurguladı.

BAŞVURU VE DAHA FAZLA BİLGİ

Projeye başvuruda bulunmak veya detaylı bilgi almak isteyenler, emlakkonut.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 36 55 numaralı telefonu arayabilirler.