Tetikçinin Gecesi: İkonik Çekim Mekanları ve Oyuncuları

Michael Mann'in yönetmenliğini üstlendiği "Tetikçinin Gecesi" filmi, izleyicileri gerilim dolu bir yolculuğa çıkarırken, çekim mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Öldürme Arzusu Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Öldürme Arzusu Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Çekim Mekanları: Los Angeles'ın Işıltılı Sokakları

Los Angeles, Kaliforniya, filmdeki unutulmaz sahnelerin geçtiği yerdir. Şehrin ikonik mekanları, gökdelenleri ve arka sokakları, filmin karanlık ve gizemli atmosferine katkı sağlar.

Çekim Tarihi: 2004

Film, 2004 yılında çekilmiş olup 6 Ağustos 2004'te Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona girmiştir.

Başrollerde Kimler Var?

Tom Cruise ve Jamie Foxx, filmde başrolleri paylaşmaktadır. Tom Cruise, soğukkanlı tetikçi Vincent'ı canlandırırken, Jamie Foxx ise onu durdurmaya çalışan taksi şoförü Max'i oynamaktadır. Yardımcı rollerde ise Jada Pinkett Smith, Rosario Dawson ve Nick Cassavetes gibi isimler bulunmaktadır.

IMDB Puanı: 7,5

Film, IMDB'de 7,5 puan alarak izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiştir.

Konu: Taksici ile Tetikçi Arasında Gerilim Dolu Mücadele

Los Angeles'ta taksi şoförü olarak çalışan genç bir adam olan Max, bir gece soğukkanlı bir tetikçi olan Vincent'ı taksisine alır. Vincent, Max'i rehin alarak onu şehrin karanlık sokaklarında bir ölüm yolculuğuna sürükler. Max, Vincent'ı durdurmak ve bu çılgın geceden sağ kurtulmak için çırpınır.

Tetikçinin Gecesi, izleyicilerine hem gerilim dolu anlar yaşatırken hem de Los Angeles'ın büyüleyici manzaralarını sunarak unutulmaz bir deneyim sunar.

Editör: Zeliha YAKUT