TRT 1'in heyecanla takip edilen dizisi Teşkilat, yeni sezonda izleyicilerine veda edecek bir karaktere daha veda ediyor. Duygusal derinliğiyle izleyicileri etkileyen Gizem karakterine hayat veren Tuğçe Açıkgöz, 110. bölümle birlikte diziden ayrılacak.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

TUĞÇE AÇIKGÖZ TEŞKİLAT DİZİSİ'NDEN AYRILDI MI?

Senaryo gereği karakterinin vedasıyla diziye veda eden Açıkgöz, yeni sezonda izleyicilerle buluşamayacak. 4 sezondur Gizem karakterini başarıyla canlandıran Açıkgöz'ün ayrılığı, Teşkilat hayranlarını üzdü.

Tugce Acikgoz Un Ayrilma Sebebi

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

1993 doğumlu olan Tuğçe Açıkgöz, Kadir Has Üniversitesi'nden mezun oldu ve oyunculuk kariyerine başladı. Açıkgöz, ilk olarak “Benim Adım Gültepe” dizisinde rol aldı. Ardından “Avrupa Yakası”, “Güzel Köylü”, “Analar ve Anneler”, “İstanbullu Gelin” gibi birçok dizide yer aldı. Teşkilat'ta canlandırdığı Gizem karakteri ise Açıkgöz'e büyük bir popülerlik kazandırdı.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN YENİ SEZONUNDA NELER OLACAK?

Gizem'in ayrılığıyla Teşkilat'ta yeni bir sayfa açılacak. Dizinin yeni sezonunda hangi gelişmelerin yaşanacağı ise merak konusu. Gizem'in ardından gelecek yeni karakterler ve hikaye gelişmeleri, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Teskilat Gizem Karakteri Neden Ayrildi Tugce Acikgoz Diziden Ayrilma Sebebi Ne

TUĞÇE AÇIKGÖZ TEŞKİLAT DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Açıkgöz, Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra yeni projelere açık olduğunu belirtti. Başarılı oyuncu, gelen teklifleri değerlendirmeye hazır olduğunu ve hayranlarını yeni projelerde  karşılayacağını ifade etti.

Teskilat Gizem Neden Ayrildi

TEŞKİLAT DİZİSİNİN 4.  SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Teşkilat'ın 4. sezon finali tarihi ise henüz netlik kazanmadı. TRT 1'den yapılacak resmi açıklama ile final tarihi izleyicilere duyurulacak.

Teşkilat Tolga Sarıtaş

TEŞKİLAT DİZİSİNİN YENİ SEZONU NE ZAMAN?

Teşkilat'ın yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız