Bir yolcu, yan yana oturan çiftin sık sık yakınlaştığını fark etti ve üzerlerine bir battaniye örttüklerini gözlemledi. Ardından, elleriyle birbirlerini tatmin etmeye başladıklarını fark etti. Çiftin bu davranışı, yaklaşık 20 dakika boyunca devam etti ve etraflarındaki diğer yolcuları şaşkına çevirdi.

UÇAKTA 20 DAKİKA BOYUNCA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Uçuş sırasında birçok çocuğun da bulunduğu belirtilirken, Farrah adlı bir yolcu, "Uçakta kardeşimle sohbet ederken onların tuhaf davranışlar içinde olduklarını fark ettim. Bu oldukça rahatsız ediciydi ve yaklaşık 15-20 dakika boyunca devam etti" şeklinde konuştu.

Uçakta Rezalet

ETRAFLARINDAKİ ÇOCUKLARA RAĞMEN İLİŞKİYİ SÜRDÜRDÜLER 

Farrah, "Uçakta birçok çocuk vardı ve etraflarında koşturuyorlardı, bu durumu görebilirlerdi. Hostes, uçağın inişe geçtiğini söyleyerek herkesin kemerlerini takmasını istediğinde adam çekinmeden fermuarını açtı ve düzgünce toparlandı" şeklinde konuştu.

Irak ve Türkiye Arasında Gerilim: First Lady'nin Açıklamaları Ne Anlama Geliyor? Irak ve Türkiye Arasında Gerilim: First Lady'nin Açıklamaları Ne Anlama Geliyor?

UÇAK YETKİLİLERİ OLAYI YALANLADI 

İngiliz medyasında yer alan bu olayın ardından, British Airways sözcüsü konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Kabin ekibimizden bu konuda herhangi bir uyarı almadı. Eğer böyle bir uyarı gelmiş olsaydı, ekibimiz gereken önlemleri alırdı" ifadesini kullandı.


 


 

Editör: Zeliha YAKUT