Dominik'te çekilen Survivor All Star yarışmasında büyük bir sürpriz yaşandı. Atakan Arslan, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Yunus Emre Özden potaya girdi. Son ikiye kalan Aleyna Kalaycıoğlu ile Sercan Yıldırım arasından elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Bu gelişme üzerine Sercan Yıldırım'ın hayatı merak konusu haline geldi. Özellikle eski sevgilileri ve aşk hayatıyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NA KARŞI ELENDİ

Survivor All Star'da yarışmaya veda eden Sercan Yıldırım, "Bu sene Survivor benden ne istediyse, vermeye çalıştım açıkçası. Üzgünüm ama bir o kadar da haklı gururum var. O yüzden başımı eğip değil de dik bir şekilde gitmeyi tercih edeceğim." şeklinde duygularını dile getirdi.

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Bursa doğumlu olan Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başladı ve daha sonra Galatasaray gibi büyük takımlarda da forma giydi. Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor gibi takımlarda da oynayan Yıldırım, Survivor 2020'de de ünlüler takımında yer almış ve başarılı performansıyla dikkat çekmişti.

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

ÖZEL HAYATI VE AŞKI

Sercan Yıldırım'ın özel hayatı da oldukça renkli. Pilates ve yoga eğitmeni olan Nihan Yönel ile evlendi ancak evlilikleri kısa sürede son buldu. Ayrıca Yıldırım'ın Kara Para Aşk dizisinin yıldızıyla 6 ay nişanlı kaldığı da ortaya çıktı. Bu detaylar, Sercan Yıldırım'ın hayranları tarafından merakla takip ediliyor.