Programın dolu dolu geçen mücadeleleri sonrasında adaya veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu. Kurt'un vedasıyla birlikte özellikle ailesi merak konusu haline geldi. Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve oyuncusu olan Kurt'un eşi ise izleyicileri şaşırtacak bir isim çıktı..

İnci Taneleri Aleyna aslen nereli, (GERÇEK ADI) Zilan Duru kim ve hayatı, ne iş yapıyor? İnci Taneleri Aleyna aslen nereli, (GERÇEK ADI) Zilan Duru kim ve hayatı, ne iş yapıyor?

Survivor’dan elenen Mustafa Kemal Kurt’un gözlerden uzak tuttuğu eşi bakın kimmiş! Çocuğunun annesi meğer...
Survivor All Star 2024 sezonuna veda eden Mustafa Kemal Kurt'un hayatı araştırılmaya başlandı..
Adaya gözyaşları içinde veda eden Mustafa Kemal'in son sözleri ise şöyle oldu:

"Valla ne diyim Murat bilmiyorum. Diyecek çok şey var ama çok da konuşursam karıştırıyorum. Elimizden geleni yaptık. Tabii her veda hüzünlüdür. Yani duygularım karışık. 2018'deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakterim, duruşum değişmedi neysem oyumdur. İnşallah değişmemiştir. Değişen eşim var, 10 aylık bir kızım var. Onu hep çok özlüyordum. Belki de bu durumu yönetemedim biraz.

Kafam hep ordaydı. Evlat çünkü, çok başka bir şeymiş. Bundan önce sevdiği şeyleri yapmak için her şeyi göze alan bir Mustafa Kemal vardı. Ama evladım olduktan sonra sevdiğim her şey bir kenara kaldı bütün dünyam o oldu. Kafam da hep ondaydı. Ben böyle üzülmem diyordum ama vedalar zor. Allah herkesten razı olsun. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barakanın adına eşimin ve kızımın adını verdim; Esra ve Kayra. Atakan kardeşim sen çok delikanlı bir adamsın, baraka sana emanet."

0 (519×648)

.MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Profesyonel ragbi oyuncusu olan Kurt, Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı olarak görev yapıyor ve 2010 yılından beri milli takımın başarısı için ter döküyor.

.Aynı zamanda crossfit sporuyla da ilgilenen Kurt, spor dünyasında çeşitli başarılar elde etmiştir. Rugby alanında koçluk da yapmış olan Kurt, spor kariyeri boyunca çeşitli yerlerde koçluk yaparak genç sporcuların yetişmesine katkı sağlamıştır. Aylar önce baba olan ünlü ismin eşi ise merak konusu oldu..
Survivor Mustafa Kemal Kurt, eşi Esra Kurt ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İşte başta Mustafa Kemal Kurt olmak üzere ünlülerin eşleri ve sevgilileri....

Survivor'dan elenen Mustafa Kemal Kurt'un gözlerden uzak tuttuğu eşi bakın kimmiş! Çocuğunun annesi meğer...