Survivor All Star 2024'ün 102. bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi büyük ilgi çekti. Nagihan'ın, "Hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım" diyerek anlattıkları gündemi sarsarken, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerilim de doruk noktasına ulaştı.

YUNUS EMRE VE ALEYNA ARASINDA NELER YAŞANIYOR?

Uzun süredir yakın olan Yunus Emre ve Aleyna arasında gerginlikler artarak devam ediyor. İkili, aileleri tarafından birbirlerinden uzak durmaları konusunda uyarı almalarına rağmen aralarındaki gerginlik giderek artıyor. Özellikle Aleyna'nın, Yunus Emre için "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." şeklindeki sözleri dikkat çekiyor.

Çevik Bir aslen nereli (kimdir) kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir, biyografisi Çevik Bir aslen nereli (kimdir) kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir, biyografisi

NAGİHAN'IN ŞOK İFŞAATI!

Survivor All Star 2024'ün son bölümünde Nagihan'ın yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Nagihan, Yunus Emre'yi korumak istediğini ancak Aleyna ile arasının açılmasının evliliğinde sorun yaşamaması adına olduğunu söyledi. Bu sözler herkesi şaşırtırken, Yunus Emre'nin tepkisi de gecikmedi.

İSPİYON SEZONU BAŞLIYOR!

Yunus Emre'nin, "İspiyon sezonu başlamıştır" demesiyle birlikte, Survivor All Star 2024'te heyecan doruk noktasına çıktı. Acil Durum Konseyi'nin ardından yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.